PILÓTAKÉPZÉS, SÉTAREPÜLÉS, LÉGIFOTÓ MOTOROS SÁRKÁNYREPÜLŐVEL !

Üdvözlöm! Ezt az oldalt azért készítettem, hogy bemutassam Önnek az egyik legcsodálatosabb és legszabadabb repülési formát, a motoros sárkányrepülést!

 

 

 

Hogyan találom meg a repteret?

 

 

 

A repülőtér megközelíthető az M0 autóútról:

 

 

 

M0 halásztelki lehajtójánál kell kihajtani a Csepel-szigetre, majd Halásztelek felé fordulni. Keresztül kell menni Halásztelken, éles balkanyar,a következő körforgalomnál jobbra, majd Tesco körforgalmon át egyenesen, azután a következő körforgalomnál jobbra Tököl irányába fordulni. Innét nagyjából 1,5km után érünk el, a tököli II kapuhoz, ez közvetlenül a Pesti úti lakótelep előtt található.

 

Navigáció használatakor "Tököl városközpontot" kell választani, és Tököl várostábla előtt 300 méterrel található a reptér "2" bejárata.

 

Mielőtt a II. kapuhoz érnek, szíveskedjenek felhívni, mert csak kísérettel lehet a reptéren közlekedni!

 

nevtelen.jpg

 

 Térkép itt:

http://telepuleskereso.hu/#p=14/18.99141/47.34118&search-city0=Budapest&search-street0=&search-number0=hsz&icom-search-mode=1&icom-search-mode=2&icom-search-size-min=&icom-search-size-max=&icom-search-price-min=&icom-search-price-max=&icom-search-price-type=sale-huf&icom-search-rooms=&icom-search-floor-min=1&icom-search-floor-max=30&icom-search-terasz-meret=5&router_car_mode_leggyorsabb=false&router_car_mode_legrovidebb=false&router_cycle_mode_biztonsagos=false&router_cycle_mode_bator=false&router_active=[object%20Object]

 

 

 

 

  Tököli repülőtér

 

 

 

             18-as hangár!

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 76
Heti: 260
Havi: 1 954
Össz.: 289 323
Oldal: A reptér megközelítése
PILÓTAKÉPZÉS, SÉTAREPÜLÉS, LÉGIFOTÓ MOTOROS SÁRKÁNYREPÜLŐVEL ! - © 2008 - 2018 - sarkanyrepulo.hupont.hu