PILÓTAKÉPZÉS, SÉTAREPÜLÉS, LÉGIFOTÓ MOTOROS SÁRKÁNYREPÜLŐVEL !

Üdvözlöm! Ezt az oldalt azért készítettem, hogy bemutassam Önnek az egyik legcsodálatosabb és legszabadabb repülési formát, a motoros sárkányrepülést!

Üdvözlöm!

 

Kun Zoltán vagyok, az egyik legnagyobb Magyar repülőklub, az ASE Repülőklub motoros sárkányrepülő szakosztályának a vezető főpilótája.

Gyerekkoromtól életem a repülés, sárkányrepüléssel 1995 óta foglalkozom.

Több 100.000 kilométert repültem motoros sárkányrepülővel, bejártam Magyarországot töviről hegyire, illetve számtalan külföldi útvonalon is repültem.

 napnyugta2.jpg

Túráink alkalmával végigrepültünk több európai országon, jártunk Szlovákiában, Csehországban, Ausztriában, Horvátországban, Szlovéniában, 2008ban körberepültük Olaszországot és Szicíliát. Mindezen utak alkalmával rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem össze a sárkányrepülésről és a legkülönfélébb időjárási helyzetekről. 

2011-től versenyzek a hazai és nemzetközi bajnokságokon. Eddig huszonhárom versenyen vettem részt és huszonháromszor álltam a dobogón.

Motoros sárkányon a repült óráim száma meghaladja a kétezret.

lovon.jpg

Aktívan tíz éve oktatok pilótanövendékeket a klubunkban, azóta jó pár „fióka” kezdte meg első szárnypróbálgatásait az oltalmam alatt.

 

Elérhetőségeim:

motorossarkany@gmail.com

 

Tel:   06-30/855-9337

 

 Ha kérdése van, hívjon bátran,                     bizalommal!

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 4
Tegnapi: 27
Heti: 4
Havi: 947
Össz.: 305 213
Oldal: Bemutatkozás - Kapcsolat
PILÓTAKÉPZÉS, SÉTAREPÜLÉS, LÉGIFOTÓ MOTOROS SÁRKÁNYREPÜLŐVEL ! - © 2008 - 2018 - sarkanyrepulo.hupont.hu